Asetelma

0 out of 5

2100 

60×80 cm

Category: Tuula Jäntti Tag:

Kuvaus

Tuula Jäntti: ”Olen ollut päätoiminen taiteilija 46 vuotta.
Maalauksiani on Suomessa ja ulkomailla useissa yksityisissä ja julkisissa kokoelmissa ympäri maailmaa: Saksassa, Usa:ssa, Kanadassa, Kreikassa, Englannissa, Ranskassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Belgiassa, Hollannissa, Israelissa, Italiassa, Espanjassa, Irlannissa, Venäjällä, Japanissa, Kiinassa, Iso-Britanniassa.
Suomessa lukuisissa julkisissa kokoelmissa mm. Rovaniemen kaupungin kokoelmat, Serlachius Museo Mänttä, Rovaniemen Taidemuseo 1982,1996,.2017, K.O.P:n kokoelmat 1979,  OP:n kokoelmat Tampere 1985, Kemijärvi 1983, Elfing Oy, Kastor Oy, Panostaja, Finnvera, Pohjolayhtiöt, Saksa Oberkochen,  jne. Olen pitänyt lukuisia taidenäyttelyitä, minulla on ollut muutama taidegalleria. Olen maalannut useita muotokuvia.
Musiikki on suurin rakkauteni, sieluni ja sydämeni. Taide on rakkauteni, maalaan sydämestäni kaiken. Luon syvällistä tarinaa ja tunnelmaa maailman kauneudesta. Voit kuunnella musiikkiani TÄÄLTÄ
Maalaan tilauksesta muotokuvia, tai aivan mitä tahansa toivomuksen mukaan,. Minulle voi lähettää valokuvan maalattavasta henkilöstä., tai muusta toivomastaan aiheesta. Maalaukseen voi esittää omia toivomuksiaan.
Lopputulos on ratkaiseva, jos siitä ei pidä, sitä ei tarvitse ottaa.”